Bejelentkezési, érkezési tudnivalók

 • Általános bejelentkezési információk
 • Időpont lemondás, módosítás
 • Telefonos bejelentkezés
 • E-mail bejelentkezés
 • Online bejelentkezés
 • Receptírás
 • Érkezés a rendelőbe, rendelő házirendje

Általános bejelentkezési információk:

 • Vigyázat! Két helyszínen rendelek: Budapesten és Balatonföldváron. Kérjük ne keverjék össze!
 • 15 perces időt foglaljon az alábbi vizsgálatoknál: terhesgondozás, rákszűrés, konzultáció, nőgyógyászati ultrahang, PCT vizsgálat, tüszőfigyelés.
 • 2×15 percet foglaljon az alábbi vizsgálatoknál, kezeléseknél: genetikai ultrahang, babamozi, virtuális méhtükrözés, petevezető átjárhatósági vizsgálat (HYCOSY), lézeres hüvelykezelés, ambuláns kissebészeti eljárások.
 • Csak személyesen, e-mailen és telefonon foglalható időpontok, mely vizsgálatokat az asszisztensek végeznek: labor vérvétel, spermavizsgálat, CTG.
 • Soron kívüli, sürgősségi időpontfoglalás (telefonon, e-mailben, szóban): rendkívüli sürgősség (pl. vérző terhes, esemény utáni tabletta stb.), varratszedés, menseshez kötött vizsgálatok: tüszőfigyelés, spirál felhelyezés.
 • Rendszeres gondozásra járó páciensek (pl. terhesgondozás) lehetőleg időben foglaljanak, vagy a gondozások alkalmával foglalják be a következő időpontot.

Időpont lemondás, módosítás:

Időpontot lemondani, módosítani sajnos on-line nem lehet. A rendszer fejlesztés alatt áll, de egyelőre erre nem alkalmas. Erre lehetőség: telefonon, e-mailben, személyesen lehetséges.

Kérjük, hogy lemondást időben jelezze számunkra. Ha 24 órán belül történik a lemondás, vagy egyszerűen csak nem jelenik meg a rendelésünkön, azzal számunkra kárt okoz. Többszöri inkorrekt magatartás esetén kártérítést követelünk, vagy nem áll módunkban időpontot adni a továbbiakban!

Telefonos bejelentkezés:

A megfelelő rendelő saját telefonszámán. Kérem, hogy az én saját telefonomon NE hívjanak, hanem a bejelentkezős számokon!!! Ha kicsörög, de nem veszik fel, kérem hívják később a számot, de igyekszünk mindenkit visszahívni. Ha ki van kapcsolva, kérjük ne hagyjanak üzenetet, hanem próbálják meg máskor, vagy más módon a bejelentkezést.

E-mail bejelentkezés:

Amennyiben e-mailben kívánnak időpontot kérni, az alábbi adatokra lesz szükség:

 • teljes név, születési idő
 • Járt-e már nálunk, regisztráltuk-e?
 • milyen vizsgálatra lenne szüksége?
 • mikor szeretne jönni (adjon meg több lehetőséget is)

Csak akkor érvényes a bejelentkezés, ha válasz e-mailt kapott!

Online bejelentkezés:

Kizárólag azok tudnak online bejelentkező rendszerünkben bejelentkezni, akik regisztrálva vannak a rendszerünkben. Regisztrációt kérhet e-mailben, szóban vagy telefonon is rendelési időben. Akik jártak már rendelőnkben, illetve 2018.11.30. előtt jártak már nálam a Geniumban, azok vannak regisztrálva. Alapesetben az alábbi módon szoktunk regisztrálni:

 • Azonosító: TAJ szám kötőjelek nélkül Pl. 111222333
 • Jelszó: keresztnév kis betűvel, ékezetek nélkül pl. Ágnes esetén jelszó: agnes

Amennyiben kéri, lehet más az azonosítója vagy a jelszava is. Ha nem működik a bejelentkezés az bejelentkezési adatokkal, akkor kérjük egyeztessen e-mailben vagy telefonon

Online bejelentkezés esetén kérjük válassza ki helyszínt (Budapest vagy Balatonföldvár) a rendelési napot, az időpontot. 15 perces vizsgálat esetén egyszer 15 percet, 30 perces vizsgálat esetén 2 egymás utáni 15 perces időpontot foglaljon!

 • 15 perces időt foglaljon az alábbi vizsgálatoknál: terhesgondozás, rákszűrés, konzultáció, nőgyógyászati ultrahang, PCT vizsgálat, tüszőfigyelés.
 • 2×15 percet foglaljon az alábbi vizsgálatoknál, kezeléseknél: genetikai ultrahang, babamozi, virtuális méhtükrözés, petevezető átjárhatósági vizsgálat (HYCOSY) , lézeres hüvelykezelés, ambuláns kissebészeti eljárások.

Megjegyzésbe írja be milyen jellegű vizsgálatra, kezelésre van szüksége, vagy bármilyen üzenetét, amit fontosnak tart közölni.

Kérjük, hogy csak a megfelelő hosszúságú időpontot foglalja be. Indokolatlan 30 perces időpont esetében dupla vizitdíjat fogunk felszámolni!!!

 

Receptírás (e-recept):

Csak olyan pácienseknek tudunk kérésre felírni receptet, akik már jártak a rendelőnkben, és regisztráltuk őket. Kivételt ez alól az esemény utáni tabletta /link/ képez. Esemény utáni tabletta esetén kizárólag személyes megjelenéssel, azonnal tudunk segíteni, vagy előzetes telefonos egyeztetés után!

Rendszeresen szedett gyógyszerek (pl. pajzsmirigy hormon), vagy egy kezelési terv alapján szedett gyógyszerek esetén maximum egy évig áll módunkban receptet írni újabb megjelenés nélkül.

Fogamzásgátló felírása: csak azoknak áll módunkban fogamzásgátló tablettát folytatólagosan felírni saját kérésre, akik legalább 1 éven belül jártak nálunk rákszűrésen. 1-3, maximum 6 hónapra tudjuk ellátni recepttel.

E-recept kérése e-mailben: A fenti szabályok betartása mellett kérhetnek e-receptet a megfelelő rendelő megfelelő e-mail címén. Kérjük az alábbi adatokat adják meg ehhez: teljes név, születési idő, gyógyszer neve, erőssége, mennyisége. Amennyiben tudjuk, teljesítjük a recept felírását. Csak akkor teljesült az e-recept felírása, ha erről megerősítő e-mailt kapott (rendelőből, vagy ha beállította az Ügyfélkapun az EESZT értesítést és kap e-mailt az EESZT-től a felírásról).

 

Érkezés a rendelőbe, rendelő házirendje

Kérjük, hogy foglalt időpontja előtt legalább pár perccel érkezzen az adminisztráció elvégzése miatt (első alkalommal regisztráció, beleegyező nyilatkozatok és tájékoztatók elolvasása, aláírása stb.).

Kérjük, hogy orvosi dokumentációja, TAJ kártyája mindig legyen önnél!

Parkolás: A rendelő környékén viszonylag könnyű a parkolás, de sajnos mindenütt fizető övezet!!! Az Árkád Áruházban a parklóházban az első 2 óra ingyenes, utána 300 Ft/ óra.

Koronavírus: Kérjük, hogy koronavírus gyanú esetén, vagy koronavírus pozitív esetben ne látogassa meg rendelésünket, még maszkban sem! Ha életbevágó a vizsgálat, kérjük azonnal jelezze állapotát, hogy megfelelő védőfelszereléssel és a váróban való elkülönítéssel, illetve záró fertőtlenítéssel fel tudjunk készülni!!!

Kérjük, hogy légúti megbetegedés gyanúja esetén (láz, köhögés, tüsszentés, orrfolyás) ha lehetséges ne vegye igénybe rendelésünket. Ha nagyon életbevágó a vizsgálat ilyen állapotban is, viseljen maszkot, fertőtlenítsen kezet.

Teli, vagy üres legyen a hólyag?

 • Nőgyógyászati vizsgálat és hüvelyi ultrahang esetén legyen üres a húgyhólyag.
 • Szülészeti és hasi ultrahang vizsgálat esetén legyen közepesen telt a húgyhólyag!

Laborvizsgálatok: Vérvételre, labor vizsgálatra szintén időpontot kell foglalni. Kivételt képez, ha az orvos azonnali vizsgálatot rendel el. Labor vizsgálatokra általánosan éhgyomorral kell érkezni. Kivételt képez a hormon profil vizsgálat.

Várakozás: Vizsgálataink alapvetően előjegyzés alapján működik, és előjegyzési (nem pedig érkezési) sorrendben történik a behívás. Azonban soron kívül fogadnunk kell időnként olyan pácienseket, akiknek hyperakut tünetei vannak (pl. vérzés, vetélés, koraszülés, méhen kívüli terhesség, akut has stb.), vagy vizsgálatuk a ciklus bizonyos napjaira esik Pl. tüszőérés figyelés, inszemináció, PCT stb.

Továbbá előfordulhat, hogy kóros lelet esetén, vagy komplikáltabb esetben rendelésünk elcsúszik, emiatt várakoznia kell. Az ön esetleges várakoztatása nem szándékos, kérjük szíves türelmét. Amennyiben nem tud valamilyen okból várni, kérjük ezt jelezze a recepciónak, megpróbálnak segíteni.

Hozzátartozók:

18 éves kor alatt, vagy gyámság esetén a szülőnek, vagy törvényes gyámnak jelen kell lennie!

18 éves kor felett egy hozzátartozó kísérheti el, szülészeti ultrahang vizsgálat, babamozi esetén 2 kísérő lehet jelen!

Csak légúti betegségben nem szenvedő hozzátartozó kísérje el!

 

Házirend:

Parkolni az utcán, a KRESZ szabályainak betartásával lehet. Tájékoztatjuk, a környék minden utcája fizetős parkolási övezet!

Kerékpárral érkezők a rendelő udvarán elhelyezett kerékpártárolóhoz rögzíthetik járművüket. A tárolóhoz rögzített kerékpárok épségéért, eltulajdonításáért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Kérjük ügyeljen rendelőnk tisztaságára.

Kérjük jelezze, ha bármilyen problémát, hiányosságot észlelt.

Kérjük, hogy várakozás közben tevékenységével (pl. hangos telefonálás, zenehallgatás, videók nézése) ne zavarja a többi várakozót!

A rendelőbe háziállat közegészségügyi okokból nem hozható!

A rendelő egész területén tilos a dohányzás, vagy e-cigaretta használata!

Tájékoztatjuk, hogy a rendelő várójában térfigyelő kamera működik!

Kérjük, hogy a váróban, ruhatárban hagyott kabátjukban ne hagyjanak a vizsgálat idejére értékes tárgyat! Szükség esetén az asszisztenseknek szóljanak!