http://genium-med.hu/


 
Bejelentkezés
 
Azonosító:  
Jelszó:  
 
  Regisztráció >

Szülészre felkészítő tanfolyamElőadássorozat a terhességről, a szülésről, a gyermekágyas időszakról.

A SE II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika régóta szervez ismeretterjesztő előadásokat, melyeknek célja, hogy a várandós párokat megismertesse a szülés folyamatával, megválaszolja a terhességgel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket. Az előadások nem épülnek egymásra. Egymást váltják a terhességgel, szüléssel, illetve gyermekgondozással kapcsolatos témák. Így a leendő anyukák és apukák érdeklődésüknek, illetve szabadidejüknek megfelelően kapcsolódhatnak be. A megjelölt fő téma mellett természetesen egyéb kérdések is felvethetők. Az előadás után kiscsoportos formában lehetőség nyílik a szülőszoba és a szülészeti osztály megtekintésére, kötetlen beszélgetések kialakítására a jelenlevő orvosokkal, szülésznőkkel. Az előadások után klinikai gyógytornászunk kismama tornát is tart, úgyhogy mindenki hozzon magával a tornához szükséges öltözéket is!

Kérjük, hogy az előadássorozattal kapcsolatos kérdéseivel bizalommal keresse a klinikán dolgozó kezelőorvosát, terhesgondozást végző szülész-nőgyógyászát, választott szülésznőjét. Észrevételeik eljuttatásával segítsék, hogy a jövőben még érdekesebb, színvonalasabb előadásokat szervezhessünk.

Célunk, hogy a szüléskor már ismerős környezetbe kerüljenek a szülőnők és partnerük; a szülés gyönyörű élményét kellő ismeretekkel rendelkezve, pszichésen is felkészülve éljék át.

Az előadások helye: A Klinika II. emeleti tanterme

Ideje: minden kedden 14:30 órától.

A tanfolyami program letöltése