Dr. Timmermann Gábor vagyok.

1973. szeptember 1-én születtem Budapesten, ahol jelenleg is lakom. 2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Utána a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján töltöttem gyakornoki éveimet.

Első munkahelyem a soproni Erzsébet Kórház volt, majd 2007-ig a Péterfy Sándor utcai Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztálya. Ezt követően 2013-ig a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgoztam.

Klinikai munkám mellett 2007 és 2013 között voltam a Boglárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központ ultrahang laborjának vezetője. 2014-ben alapítottam meg a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központot.

Magánemberként szabadidőmben szívesen olvasok, zenélek, és ha időm engedi karatézok, teniszezek és írok.

Arra esküdtem fel, hogy vigyázzak a nők egészségére, hogy ügyeljek arra: a megszületés mindig egy csodálatos és örömteli pillanat legyen, és semmi se árnyékolja be.

dr. timmermann gáborKiemelt speciális érdeklődési területem az ultrahang diagnosztika.

Ezen belül:

  • szülészeti ultrahang diagnosztika (“C” szintű jártasság = genetikai ultrahang vizsgálat)
  • Down-kór szűrés (nemzetközi FMF licence)
  • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat (pl. petefészek daganatok szűrése)
  • 2D/3D/4D HYCOSY (ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat)

Szakmai tevékenységem:

Általános nőgyógyászat, rákszűrés

Fogamzásgátlás

Fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés

Vetélések utáni kivizsgálás

Meddőségi kivizsgálás és kezelés (lombik kivételével)

Terhesgondozás

Szülésvállalás

Alapfokú laparoscopia (hastükrözés) az alábbi műtéti szinteken:

Diagnosztikus laparoscopia (pl. meddőségi kivizsgálás, kismedencei fájdalom kivizsgálása)

Méhen kívüli terhesség laparoscopos megoldása

Petefészek műtétek: cysta, PCO drilling, endometrioma

Kisebb myomák eltávolítása

Enyhe és közepes fokú endometriosis

Sterilizáció (meddővététel)

Hysteroscopia (méhtükrözés) az alábbi műtéti szinteken:

Diagnosztikus méhtükrözés (meddőségi kivizsgálás, vérzészavarok vizsgálata)

Méhnyálkahártya polypus eltávolítása

Méhsövény átvágás

Méhnyálkahártya eltávolítás (endometrium ablatio)

Nőgyógyászati műtétek az alábbi szinteken:

Méhszáj műtétek (kúpkimetszés /conisatio/, plasztika, cerclage)

Hüvelyi műtétek (plasztika)

Méheltávolítás (hasi, hüvelyi)

Méhkaparás (curettage)

PÁCIENSEIM MONDTÁK

Edina és Gábor
 Nem is tudom, hogy lehet azt megköszönni, amit értünk tett és tesz. 2018. 01. 01-én reggel 9-kor idejét és energiáját nem sajnálva bejött, kinyitotta miattunk a klinikát, hogy hozzásegítsen minket legnagyobb vágyunkhoz: egy kisbabához. Csodálatos érzés, hogy ilyen orvosunk van mint ön, akire mindig minden körülmények közt lehet számítani, ha telefonon hívom és épp nem ér rá, még aznap mindig visszahívott. Ez egy nagyon megnyugtató érzés. A babaprojektünk miatt rengeteg orvoshoz rohangáltunk az évek alatt, de ezt a fajta hozzáállást sehol se tapasztaltuk”. 
Krisztina és Gábor
 Kérem engedje meg, hogy ezúton fejezzük ki hálánkat és mondjunk köszönetet Önnek, amiért az immár nyolc hetes Luca baba szülei lehetünk. Amikor három év sikertelen próbálkozás után felkerestük Önt, már az első alkalommal jól estek biztató szavai és reménykedve vágtunk bele a vizsgálatokba, majd pedig az inszeminációs eljárásba. Elmondhatatlan öröm volt, amikor rögtön az első alkalmat követően pozitív terhességi teszt eredményével kereshettük fel. Köszönjük azt az odaadó szakmai és emberi törődést Önnek és valamennyi kollégájának, amelyben a vizsgálatok és a terhesgondozás során részünk volt, és amely nélkül nem tarthatnánk karunkban a mi kis csöppségünket. 
Mónika
 Timmermann doktor úrnak üzenem, a garancia, amit a nem megállapítására használ, 100 százalékos. Mindig izgatottan vártuk az ultrahang vizsgálatokat, egy élmény volt önökhöz járni. Egészségesen született kislányom, Anna.  
Brigitta és Csaba
 Kislányunk, Szófia 2017. 07. 27-én 3400g és 53 cm -el született császármetszéssel. Elsősorban szeretnénk megköszönni Dr. Timmerman Gábornak azt a hihetetlen szakmai tudást, kedvességet, szeretetet amit kaptunk várandósságom során és ,hogy világra segítette a mi kicsikénket, továbbá köszönet a összes dolgozónak, asszisztenseknek akik a segítségünkre voltak várandósságom és terhesgondozásom alatt. Nagyon profi csapat és hihetetlen kedvesség ami fogadott minket hétről hétre! Köszönjük, hogy itt válhattunk egy családdá.❤ 
Edit
 Szeretnénk köszönetet mondani Timmermann Doktor Úrnak, aki a kiváló szakmai tudásával és kedvességével a babatervezésünktől egészen a kisfiunk, Balázs megszületéséig végig a segítségünkre volt. Továbbá köszönet az asszisztenseknek, akik a terhesgondozás alatt mindig nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Külön említést érdemel, a központ kiváló felszereltsége, ami szintén hozzájárult ehhez az élményhez. Munkájukhoz további sikereket kívánunk! Üdvözlettel: Edit és József