GYEREBABA NAP – a termékenységről, a termékenységért

Régóta gyermeket szeretnétek? Hiába próbálkoztok, mindent megtesztek, és mégsem jön össze a baba? Több szempont – biztosabb megoldás! A GyereBaba Nap rendezvényén a terméketlenségi téma kiváló szakemberei a legkülönfélébb nézőpontokból világítják meg az összefüggéseket, közösen segítenek, hogy az érintettek megtalálják a legrövidebb utat a babához!

GYEREBABA NAP – a termékenységről, a termékenységért

Szinte minden ötödik pár megéli a gyomorszorító érzést, hogy boldog házaséletük hosszú-hosszú hónapjai ellenére is hiába várnak a babára.  A számos kivizsgálás fizikailag és lelkileg is megterhelő és az ezzel járó tehetetlenség érzés is hatalmas súlyként nehezedik a párokra.

Lux Elvira által létrehozott Alapítvány célja, hogy a GyereBaba Program segítségével a gyermekáldás minél több párnak lehessen megvalósult álma. A most megrendezésre kerülő GyereBaba Nap különlegessége, hogy a nehezített fogamzás témakörét több megközelítésből vizsgálja, komplex szemléletet nyújtva résztvevők számára. A konferencia előadói a termékenységi probléma legkiválóbb szakemberei, a meddőség témájának specialistái, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, tudományos eredményeiket a hallgatósággal. A rendezvény további különlegessége, hogy az előadások után a résztvevők anonim módon kérdezhetnek is az előadóktól, így iránymutatást kaphatnak az őket érintő kérdésekben.

Mi változik és mi nem változik az asszisztált reprodukciós kezelésekben, a meddőségi központok működésében?
40 után már késő?
Mik az embriológiai laboratórium „kulisszatitkai”?
Gyere el vagy hallgass minket online és mi választ adunk a kérdésekre!

A GyereBaba Nap előadásai:
Dr. Bálint Sándor szülész-nőgyógyász, pszichoterapeuta: Test és lélek, a meddőség pszichoszomatikus összefüggései
Dr. Takács Tamás andrológus: A férfi meddőség
Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász főorvos: Késői gyermekvállalók: az „elkésett generáció”?
Mi változik? Mi nem változik az asszisztált reprodukciós kivizsgálásban, kezelésekben, a meddőségi központok működésében?
Dr. Reichart Anikó embriológus: A mesterséges megtermékenyítés módszerei és lehetőségei – az embriológiai laboratórium „kulisszatitkai”.
Bartha Ákos élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató: A várandósságra való felkészítés táplálkozástudományi kérdései
Dr. Tóth Ágnes, szülész-nőgyógyász, termékenység-szakértő: A természetes fogantatás orvosi támogatása
Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus, a GyereBaba Program vezetője: A pszichés támogatás fontossága, termékenységet fokozó terápiás módszerek.

Helyszín: Semmelweis Egyetem, Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.
Időpont: NOV 7. VASÁRNAP, 9:00

Leave a Reply