Érkezés a rendelőbe, rendelő házirendje

Érkezés a rendelőbe, rendelő házirendje

Kérjük, hogy foglalt időpontja előtt legalább pár perccel érkezzen az adminisztráció elvégzése miatt (első alkalommal regisztráció, beleegyező nyilatkozatok és tájékoztatók elolvasása, aláírása stb.).

Kérjük, hogy orvosi dokumentációja, TAJ kártyája mindig legyen önnél!

Parkolás: A rendelő környékén viszonylag könnyű a parkolás, de sajnos mindenütt fizető övezet!!! Az Árkád Áruházban a parklóházban az első 2 óra ingyenes, utána 300 Ft/ óra. 

Koronavírus: Kérjük, hogy koronavírus gyanú esetén, vagy koronavírus pozitív esetben ne látogassa meg rendelésünket, még maszkban sem! Ha életbevágó a vizsgálat, kérjük azonnal jelezze állapotát, hogy megfelelő védőfelszereléssel és a váróban való elkülönítéssel, illetve záró fertőtlenítéssel fel tudjunk készülni!!! 

Kérjük, hogy légúti megbetegedés gyanúja esetén (láz, köhögés, tüsszentés, orrfolyás) ha lehetséges ne vegye igénybe rendelésünket. Ha nagyon életbevágó a vizsgálat ilyen állapotban is, viseljen maszkot, fertőtlenítsen kezet. 

Teli, vagy üres legyen a hólyag?

 • Nőgyógyászati vizsgálat és hüvelyi ultrahang esetén legyen üres a húgyhólyag. 
 • Szülészeti és hasi ultrahang vizsgálat esetén legyen közepesen telt a húgyhólyag! 

Laborvizsgálatok: Vérvételre, labor vizsgálatra szintén időpontot kell foglalni. Kivételt képez, ha az orvos azonnali vizsgálatot rendel el. Labor vizsgálatokra általánosan éhgyomorral kell érkezni. Kivételt képez a hormon profil vizsgálat. 

Várakozás: Vizsgálataink alapvetően előjegyzés alapján működik, és előjegyzési (nem pedig érkezési) sorrendben történik a behívás. Azonban soron kívül fogadnunk kell időnként olyan pácienseket, akiknek hyperakut tünetei vannak (pl. vérzés, vetélés, koraszülés, méhen kívüli terhesség, akut has stb.), vagy vizsgálatuk a ciklus bizonyos napjaira esik Pl. tüszőérés figyelés, inszemináció, PCT stb.

Továbbá előfordulhat, hogy kóros lelet esetén, vagy komplikáltabb esetben rendelésünk elcsúszik, emiatt várakoznia kell. Az ön esetleges várakoztatása nem szándékos, kérjük szíves türelmét. Amennyiben nem tud valamilyen okból várni, kérjük ezt jelezze a recepciónak, megpróbálnak segíteni. 

Hozzátartozók

 • 18 éves kor alatt, vagy gyámság esetén a szülőnek, vagy törvényes gyámnak jelen kell lennie! 
 • 18 éves kor felett egy hozzátartozó kísérheti el, szülészeti ultrahang vizsgálat, babamozi esetén
  2 kísérő lehet jelen! 
 • Csak légúti betegségben nem szenvedő hozzátartozó kísérje el! 

IDŐPONTFOGLALÁS

Arra esküdtem fel, hogy vigyázzak a nők egészségére, hogy ügyeljek arra: a megszületés mindig egy csodálatos és örömteli pillanat legyen, és semmi se árnyékolja be.

Pácienseim mondták

 • Kérem engedje meg, hogy ezúton fejezzük ki hálánkat és mondjunk köszönetet Önnek, amiért az immár nyolc hetes Luca baba szülei lehetünk. Amikor három év sikertelen próbálkozás után felkerestük Önt, már az első alkalommal jól estek biztató szavai és reménykedve vágtunk bele a vizsgálatokba, majd pedig az inszeminációs eljárásba. Elmondhatatlan öröm volt, amikor rögtön az első alkalmat követően pozitív terhességi teszt eredményével kereshettük fel. Köszönjük azt az odaadó szakmai és emberi törődést Önnek és valamennyi kollégájának, amelyben a vizsgálatok és a terhesgondozás során részünk volt, és amely nélkül nem tarthatnánk karunkban a mi kis csöppségünket.

  KRISZTINA ÉS GÁBOR
  Páciens
 • Nem is tudom, hogy lehet azt megköszönni, amit értünk tett és tesz. 2018. 01. 01-én reggel 9-kor idejét és energiáját nem sajnálva bejött, kinyitotta miattunk a klinikát, hogy hozzásegítsen minket legnagyobb vágyunkhoz: egy kisbabához. Csodálatos érzés, hogy ilyen orvosunk van mint ön, akire mindig minden körülmények közt lehet számítani, ha telefonon hívom és épp nem ér rá, még aznap mindig visszahívott. Ez egy nagyon megnyugtató érzés. A babaprojektünk miatt rengeteg orvoshoz rohangáltunk az évek alatt, de ezt a fajta hozzáállást sehol se tapasztaltuk

  EDINA ÉS GÁBOR
  Páciens
 • Kislányunk, Szófia 2017. 07. 27-én 3400g és 53 cm -el született császármetszéssel. Elsősorban szeretnénk megköszönni Dr. Timmerman Gábornak azt a hihetetlen szakmai tudást, kedvességet, szeretetet amit kaptunk várandósságom során és ,hogy világra segítette a mi kicsikénket, továbbá köszönet a összes dolgozónak, asszisztenseknek akik a segítségünkre voltak várandósságom és terhesgondozásom alatt. Nagyon profi csapat és hihetetlen kedvesség ami fogadott minket hétről hétre! Köszönjük, hogy itt válhattunk egy családdá.❤

  BRIGITTA ÉS CSABA
  Páciens
 • Timmermann doktor úrnak üzenem, a garancia, amit a nem megállapítására használ, 100 százalékos. Mindig izgatottan vártuk az ultrahang vizsgálatokat, egy élmény volt önökhöz járni. Egészségesen született kislányom, Anna.

  MÓNIKA
  Páciens
 • Szeretnénk köszönetet mondani Timmermann Doktor Úrnak, aki a kiváló szakmai tudásával és kedvességével a babatervezésünktől egészen a kisfiunk, Balázs megszületéséig végig a segítségünkre volt. Továbbá köszönet az asszisztenseknek, akik a terhesgondozás alatt mindig nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Külön említést érdemel, a központ kiváló felszereltsége, ami szintén hozzájárult ehhez az élményhez. Munkájukhoz további sikereket kívánunk!

  EDIT ÉS JÓZSEF
  Páciens

Időpontfoglalás