Bejelentkezési tudnivalók

Új páciensekre vonatkozó bejelentkezési információk

 • Online bejelentkezés csak regisztrált pácienseinek engedélyezett! 
 • Regisztráció személyesen vagy e-mailben lehetséges.
 • Azonosító: TAJ szám egyben, Jelszó: keresztnév kis betűvel, ékezetek nélkül
  (kivéve, ha mást adott meg!)
 • 15 perces időpontot foglaljon az alábbi vizsgálatoknál: rákszűrés, konzultáció, terhesgondozás, nőgyógyászati ultrahang.
 • 30 perces időpontot foglaljon az alábbi vizsgálatoknál, kezeléseknél: genetikai ultrahang, babamozi, virtuális méhtükrözés, HYCOSY, lézeres hüvelykezelés, ambuláns kissebészeti eljárások.
 • Vigyázat! Két helyszínen rendelek: Budapesten és Balatonföldváron. Kérjük ne keverjék össze!
 • Amennyiben sürgős vizsgálatra lenne szüksége és nem talált hozzá időpontot, keresse közvetlenül a rendelőnket.

További információért kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat: általános bejelentkezési információk alatt.

Általános bejelentkezési információk

 • Vigyázat! Két helyszínen rendelek: Budapesten és Balatonföldváron. Kérjük ne keverjék össze!
 • A rendelési időm 15 perces az alábbi vizsgálatoknál: rákszűrés, konzultáció, terhesgondozás, nőgyógyászati ultrahang. 
 • A rendelési időm 30 perces az alábbi vizsgálatoknál, kezeléseknél: genetikai ultrahang, babamozi, virtuális méhtükrözés, HYCOSY, lézeres hüvelykezelés, ambuláns kissebészeti eljárások. 
 • Csak személyesen, e-mailen és telefonon foglalható időpontok, mely vizsgálatokat az asszisztensek végeznek: labor vérvétel, spermavizsgálat, CTG
 • Soron kívüli, sürgősségi időpontfoglalás (telefonon, e-mailben, szóban): rendkívüli sürgősség
  (pl. vérző terhes, esemény utáni tabletta stb.), varratszedés, menseshez kötött vizsgálatok: tüszőfigyelés, spirál felhelyezés. 
 • Rendszeres gondozásra járó páciensek (pl. terhesgondozás) lehetőleg időben foglaljanak, vagy a gondozások alkalmával foglalják be a következő időpontot.

Telefonos bejelentkezés

A megfelelő rendelő saját telefonszámán.
Kérem, hogy az én saját telefonomon NE hívjanak, hanem a bejelentkezős számokon!!!
Ha kicsörög, de nem veszik fel, kérem hívják később a számot, de igyekszünk mindenkit visszahívni.
Ha ki van kapcsolva, kérjük ne hagyjanak üzenetet, hanem próbálják meg máskor, vagy más módon
a bejelentkezést.

E-mail bejelentkezés

Amennyiben e-mailben kívánnak időpontot kérni, az alábbi adatokra lesz szükség: 

 • teljes név, születési idő
 • Járt-e már nálunk, regisztráltuk-e?
 • milyen vizsgálatra lenne szüksége?
 • kb. mikor szeretne jönni (adjon meg több lehetőséget is)

Csak akkor érvényes a bejelentkezés, ha válasz e-mailt kapott!

Online bejelentkezés

Kizárólag azok tudnak online bejelentkező rendszerünkben bejelentkezni, akik regisztrálva vannak a rendszerünkben. Regisztrációt kérhet e-mailben, szóban vagy telefonon is rendelési időben.
Akik jártak már rendelőnkben, illetve 2018.11.30. előtt jártak már nálam a Geniumban, azok vannak regisztrálva. 

Alapesetben az alábbi módon szoktunk regisztrálni: 

 • Azonosító: TAJ szám kötőjelek nélkül Pl. 111222333
 • Jelszó: keresztnév kis betűvel, ékezetek nélkül pl. Ágnes esetén jelszó: agnes

Amennyiben kéri, lehet más az azonosítója vagy a jelszava is. Ha nem működik a bejelentkezés az bejelentkezési adatokkal, akkor kérjük egyeztessen e-mailben vagy telefonon

Online bejelentkezés esetén kérjük válassza ki helyszínt (Budapest vagy Balatonföldvár) a rendelési napot, az időpontot. 15 perces vizsgálat esetén egyszer 15 percet, 30 perces vizsgálat esetén 2 egymás utáni 15 perces időpontot foglaljon! 

 • A rendelési időm 15 perces az alábbi vizsgálatoknál: rákszűrés, konzultáció, terhesgondozás, nőgyógyászati ultrahang. 
 • A rendelési időm 30 perces az alábbi vizsgálatoknál, kezeléseknél: genetikai ultrahang, babamozi, virtuális méhtükrözés, HYCOSY, lézeres hüvelykezelés, ambuláns kissebészeti eljárások. 

Megjegyzésbe írja be milyen jellegű vizsgálatra, kezelésre van szüksége, vagy bármilyen üzenetét, amit fontosnak tart közölni. 

Kérjük, hogy csak a megfelelő hosszúságú időpontot foglalja be. Indokolatlan 30 perces időpont esetében dupla vizitdíjat fogunk felszámolni!!!

Időpont lemondás

Időpontot lemondani, módosítani telefonon, e-mailben, személyesen lehetséges.

Kérjük, hogy lemondást időben jelezze számunkra.

Időpontot lemondani, módosítani sajnos on-line nem lehet. A rendszer fejlesztés alatt áll, de egyelőre erre nem alkalmas. Erre lehetőség: telefonon, e-mailben, személyesen lehetséges. 

Kérjük, hogy lemondást időben jelezze számunkra. Ha 24 órán belül történik a lemondás,
vagy egyszerűen csak nem jelenik meg a rendelésünkön, azzal számunkra kárt okoz.
Többszöri inkorrekt magatartás esetén kártérítést követelünk, vagy nem áll módunkban időpontot adni a továbbiakban!

IDŐPONTFOGLALÁS

Arra esküdtem fel, hogy vigyázzak a nők egészségére, hogy ügyeljek arra: a megszületés mindig egy csodálatos és örömteli pillanat legyen, és semmi se árnyékolja be.

Pácienseim mondták

 • Kérem engedje meg, hogy ezúton fejezzük ki hálánkat és mondjunk köszönetet Önnek, amiért az immár nyolc hetes Luca baba szülei lehetünk. Amikor három év sikertelen próbálkozás után felkerestük Önt, már az első alkalommal jól estek biztató szavai és reménykedve vágtunk bele a vizsgálatokba, majd pedig az inszeminációs eljárásba. Elmondhatatlan öröm volt, amikor rögtön az első alkalmat követően pozitív terhességi teszt eredményével kereshettük fel. Köszönjük azt az odaadó szakmai és emberi törődést Önnek és valamennyi kollégájának, amelyben a vizsgálatok és a terhesgondozás során részünk volt, és amely nélkül nem tarthatnánk karunkban a mi kis csöppségünket.

  KRISZTINA ÉS GÁBOR
  Páciens
 • Nem is tudom, hogy lehet azt megköszönni, amit értünk tett és tesz. 2018. 01. 01-én reggel 9-kor idejét és energiáját nem sajnálva bejött, kinyitotta miattunk a klinikát, hogy hozzásegítsen minket legnagyobb vágyunkhoz: egy kisbabához. Csodálatos érzés, hogy ilyen orvosunk van mint ön, akire mindig minden körülmények közt lehet számítani, ha telefonon hívom és épp nem ér rá, még aznap mindig visszahívott. Ez egy nagyon megnyugtató érzés. A babaprojektünk miatt rengeteg orvoshoz rohangáltunk az évek alatt, de ezt a fajta hozzáállást sehol se tapasztaltuk

  EDINA ÉS GÁBOR
  Páciens
 • Kislányunk, Szófia 2017. 07. 27-én 3400g és 53 cm -el született császármetszéssel. Elsősorban szeretnénk megköszönni Dr. Timmerman Gábornak azt a hihetetlen szakmai tudást, kedvességet, szeretetet amit kaptunk várandósságom során és ,hogy világra segítette a mi kicsikénket, továbbá köszönet a összes dolgozónak, asszisztenseknek akik a segítségünkre voltak várandósságom és terhesgondozásom alatt. Nagyon profi csapat és hihetetlen kedvesség ami fogadott minket hétről hétre! Köszönjük, hogy itt válhattunk egy családdá.❤

  BRIGITTA ÉS CSABA
  Páciens
 • Timmermann doktor úrnak üzenem, a garancia, amit a nem megállapítására használ, 100 százalékos. Mindig izgatottan vártuk az ultrahang vizsgálatokat, egy élmény volt önökhöz járni. Egészségesen született kislányom, Anna.

  MÓNIKA
  Páciens
 • Szeretnénk köszönetet mondani Timmermann Doktor Úrnak, aki a kiváló szakmai tudásával és kedvességével a babatervezésünktől egészen a kisfiunk, Balázs megszületéséig végig a segítségünkre volt. Továbbá köszönet az asszisztenseknek, akik a terhesgondozás alatt mindig nagyon segítőkészek és kedvesek voltak. Külön említést érdemel, a központ kiváló felszereltsége, ami szintén hozzájárult ehhez az élményhez. Munkájukhoz további sikereket kívánunk!

  EDIT ÉS JÓZSEF
  Páciens

Időpontfoglalás

Kedves páciensünk!

2024.06.07-től- 2024.06.23-ig szabadságon leszünk.
Az időpontfoglalás telefonon keresztül zavartalanul üzemel.

Laborszolgáltatásunk ez idő alatt zárva tart.
Igazolásokat/ Receptfelírásokat legközelebb rendelési időben 06.25-én kedden tudunk teljesíteni.
Megértését köszönjük!

Tisztelettel:
Dr. Timmermann Gábor